Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Formula 1 Avustralya Grand Prix ‘Yine’ İptal Edildi

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Formula 1 Avustralya Grand Prix 'Yine' İptal Edildi

Formula 1 Avustralya Grand Prix 'Yine' İptal Edildi

Dünyanın en çok ilgi gören motor sporlarının başında gelen Formula 1 ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Organizasyon yetkilileri, Avustralya Grand Prix’inin iptal edildiğini açıkladılar. Bu iptalin nedeni, bazılarımızın tahmin edebileceği üzere koronavirüs pandemisi.

Avustralya Grand Prix‘i, 18-21 Kasım tarihleri aralığında Albert Park’ta yapılacaktı. Avustralyalı yetkililer, yarışın biletlerini henüz satışa çıkarmamışlardı. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda, ülkede devam eden COVID-19 kısıtlamaları ile lojistik hizmetlerinin ekipleri zorlayacak oluşunun bu etabı gerçekleştirmeyi imkansız hale getirdiği açıklandı.

2022 yılı için görüşmeler sürüyor

Formula 1 Avustralya

Formula 1 yetkilileri tarafından yapılan açıklamalarda, Avustralya hükümetinin kısıtlama ve aşı ile ilgili yaşadıkları zorlukların farkında olunduğu, ülkeye gelemeyecekleri için kendilerinin de üzüntü duydukları ifade edildi. 2 yıldır Avustralya’da olunamadığını söyleyen Formula 1 yetkilileri, 2022 yılı için Avustralyalı yetkililere görüşülmeye devam edileceğini açıkladılar.

Formula 1 CEO’su Stefano Domenicali, bu sezonu 23 yarışla tamamlayabileceklerinden emin olduklarını, Avustralya’nın eksiğinin bir şekilde kapatılmaya çalışacaklarını açıkladı. Ancak bu konuda net bir şey söylemeyen Domenicali, önümüzdeki süreçte ellerindeki tüm alternatifleri değerlendirip, birkaç hafta içerisinde yeni bir açıklama yapılacağını belirtti.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.