Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Formula 1 Türkiye Grand Prix Biletlerinin Satışa Çıkacağı Tarih Belli Oldu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Formula 1 Türkiye Grand Prix Biletlerinin Satışa Çıkacağı Tarih Belli Oldu

Formula 1 Türkiye Grand Prix Biletlerinin Satışa Çıkacağı Tarih Belli Oldu

Formula 1 takvimine bir eklenip bir çıkartılan Türkiye GP’sinin yapılacağı tarih, Singapur GP’sinin iptal edilmesiyle birlikte kesinlik kazanmıştı. İstanbul’da Intercity Park’ta gerçekleşecek Türkiye GP’si, 1-3 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacak. 

Yarışa 3 ay gibi kısa bir süre kalmışken Intercity yönetiminden biletlerin ne zaman satışa çıkacağı hakkında yeni bir haber geldi. Yarışa yönelik yapılan açıklamaya göre Türkiye’de bulunan Formula 1 hayranları, biletlerini 12 Temmuz itibarıyla satın alabilecek.

Biletler farklı kategorilerden geniş fiyat aralığıyla satışa sunulacak

formula 1

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz sene ülkemizde gerçekleştirilen Türkiye GP’si için biletler satışa çıkmış, ardından yarışın seyircisiz yapılma kararı alınınca tüm biletler iade edilmişti. Bu yıl 1-3 Ekim tarihleri arasında yapılacak yarış, şimdilik seyircili gerçekleştirilecek gibi duruyor.

Yarışla ilgili açıklamalarda bulunan Intercity Istanbul Park yönetimi, biletlerin 12 Temmuz itibarıyla satışa çıkacağını ve biletlerin, ücret ve kategori bazında geniş bir skalaya sahip olacağını söyledi. Eğer Intercity geçtiğimiz yıl ile aynı politikayı izlerse, biletlerin ilk etapta daha uygun fiyatla satışa çıkarılması bekleniyor. 

Intercity Istanbul Park Genel Müdürü Sadi Hezber, konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Intercity İstanbul Park olarak Formula 1’i ülkemize tekrar getirmek için maddi manevi çok çaba harcadık. Formula 1’i ülkemize geri getirme görevinin Cumhurbaşkanlığı himayelerinde bize verilmesinin ardından, böylesine zorlu zamanlarda devletimize yük olmadan bu dev organizasyonu ülkemize kazandırdık. Halkımızın ve yabancı misafirlerimizin bu heyecana ortak olması için sabırsızlanıyoruz. Yarışı bu sene seyircili olarak gerçekleştirecek olmaktan ayrıca mutluluk duyuyor ve bunun için tüm hazırlıkları en sağlıklı şekilde yürütüyoruz. Türkiye’nin canlı izlemeyi çok özlediği bu organizasyonun biletleri için artık geri sayım başladı. Dünyanın en heyecanlı pisti Intercity İstanbul Park’ta halkımızla Formula 1 heyecanını yeniden buluşturacağımız için çok mutluyuz.”

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.