Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Google, Gmail’i Slack’e Rakip Yapacak Özelliklerini Tüm Kullanıcılar İçin Yayınladı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Google, Gmail'i Slack'e Rakip Yapacak Özelliklerini Tüm Kullanıcılar İçin Yayınladı

Google, Gmail'i Slack'e Rakip Yapacak Özelliklerini Tüm Kullanıcılar İçin Yayınladı

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Google, işletmelere yönelik profesyonel araçlar sunan Google Workspace servisinde geçtiğimiz yıldan bu yana var olan birtakım araçları ücretli-ücretsiz tüm Gmail kullanıcılarının hizmetine sunduğunu duyurdu.

Google’ın söz konusu hamlesindeki temel amaç, Gmail’i standart bir e-posta servisinin ötesine taşıyarak bir üretkenlik merkezi haline getirmek. Zira gerçekleştirilen güncelleme, Dokümanlar ve E-tablolar gibi Google hizmetlerinin Gmail’deki kullanımını önemli bir şekilde iyileştirirken; kullanıcıların ortak bir şekilde çalışıp iş birliği yapabilmesini mümkün kılıyor.

Gmail güncelleme

Konu ‘iş’ olduğunda en popüler hizmetler Slack ve Microsoft Teams olarak öne çıkıyor. Google, Gmail’in yeni tasarım iyileştirmesiyle e-posta servisini rakipleriyle daha uyumlu hale getiriyor. Tüm üretkenlik uygulamalarını tek bir noktada birleştiren teknoloji devi, Spaces adlı özellik ile Gmail kullanıcılarının Slack benzeri kanallar üzerinden çalışabilmesini, böylece sekme değiştirmeden sohbet edip, dosya paylaşıp, Google Dokümanlar’dan içerik düzenleyebilmesini mümkün kılıyor.

Bildiğiniz gibi COVID-19 pandemisi, evden çalışma uygulamasını yeni normalimiz haline getirmişti. Google, bu süre zarfında Workspace kullanıcılarına ilgili araçları sunarak evden çalışan ücretli kullanıcılarına gerekli hizmetleri zaten sunmuştu. Şirket, araçları bu kez ücretsiz kullanıcılara da sunarak standart kullanıcılar ile iş kullanıcısı tabanını birleştirmiş oluyor. Böylece normalleşme adımları atılmış olsa bile evden çalışmaya devam edecek olan kişiler, Workspace’a para vermeksizin Google’ın üretkenlik araçlarından faydalanabilecekler.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.