Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Hindistan’da Bir Kuyu, Üzerinde Duran Otomobili Saniyeler İçinde Yuttu [Video]

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Hindistan'da Bir Kuyu, Üzerinde Duran Otomobili Saniyeler İçinde Yuttu [Video]

Hindistan'da Bir Kuyu, Üzerinde Duran Otomobili Saniyeler İçinde Yuttu [Video]

Koronavirüs pandemisinin çok sert bir şekilde vurduğu Hindistan, geçtiğimiz günlerde de görülmemiş şiddetteki yağışlara ev sahipliği yaptı. Ülkenin özellikle de Mumbai bölgesini etkileyen yağışlar, sel baskınlarına, uzun süreli elektrik kesintilerine ve mal kayıplarına yol açtı. Yaşanan afet sırasında meydana gelen bir olay ise Hindistan’ın sosyal medya gündemine oturdu.

Mumbai’ye bağlı Ghatkopar’da meydana gelen olayda bir otomobil, oluşan bir çukur tarafından yutuldu. Araç içerisinde kimsenin olmaması, yaşanan bu olayda can kaybı yaşanmamasını sağladı. Ancak araç, yaşanan olay üzerine kullanılamaz hale geldi. Açılan çukurun büyüklüğü nedeniyle saniyeler içerisinde tamamen batan otomobile ait görüntüler, akıllarda durgunluk yaratacak türdendi.

Hindistan

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan yetkililer, çökmenin yaşandığı yerin altının boş olduğunu, buranın daha önce bir kuyu olduğunu ancak bir süre sonra kapatıldığını duyurdular. Daha sonra bölge halkının burayı betonla doldurarak otopark haline getirdiğini söyleyen yetkililer, yağan yağmur nedeniyle çökme olduğunu ve söz konusu aracın da bu kazaya kurban gittiğini belirttiler. Olay yerinde inceleme yapan yetkililer, can kaybı olmadığını da ilk ağızdan doğruladılar.

İşte otomobilin çukur tarafından yutulduğu o anlar

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.