Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Koleksiyonculuğun Böylesi: Sahibinden’de 1089 Antika Telefon Dudak Uçuklatan Fiyatla Satışa Çıkarıldı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Koleksiyonculuğun Böylesi: Sahibinden'de 1089 Antika Telefon Dudak Uçuklatan Fiyatla Satışa Çıkarıldı

Koleksiyonculuğun Böylesi: Sahibinden'de 1089 Antika Telefon Dudak Uçuklatan Fiyatla Satışa Çıkarıldı

Sahibinden.com, daha önce görmüş olabileceğiniz üzere oldukça ilginç ve komik ilanlara ev sahipliği edebiliyor. İkinci el satış için kullanılan sitede geçtiğimiz sene pandeminin ortaya çıkmasıyla kolonya hediyeli ev ilanları patlak vermişti. Bu kez ise çok daha ilginç, koleksiyoncuların dikkatini çekecek bir ilanla karşı karşıyayız.

Sahibinden.com’a onlarca farklı model barındıran, 1089 parçalık bir telefon koleksiyonu ilanı verildi. Satışı Elazığ’dan yapan ilan sahibi, koleksiyonun fiyatını 470 bin TL olarak belirledi.

1089 adet antika telefon:

eski telefon

Bir sahibinden.com kullanıcısı, tam 1089 telefonu aynı anda verdiği bir ilanı platforma yükledi. Çoğu 90’lar ve 2000’lerden kalan telefonların toplam fiyatını 470 bin TL olarak belirleyen satıcı, bütün telefonların sıfır ya da az kullanılmış durumda olduğunu da ilanında belirtti.

İlanda Nokia’sından Siemens’ine, Philips’inden Sony Ericson’una kadar birçok markanın birçok modeli bulunuyor. Hatta bazı bilindik modellerin farklı renkleri de sette yer alıyor. Antenli, kapalı, kaydırmalı ve tuşlu telefonların sürüsüne bereket olduğu ilan, muhtemelen antika cihazlara ilgisi olan koleksiyoncuların ilgisini çekiyor. Birçoğumuzun bir dönem sahip olduğu telefonları bulabileceği koleksiyonun parçaları, ne yazık ki ayrı olarak satılmıyor.

antika telefon

Bir de tabii işin fiyat kısmı var. Çok eski model telefonlar genelde sadece telefonla konuşma ihtiyacını karşılamak amacıyla 50 TL ila 250 TL arası fiyatlara satılıyor. Ancak bu ilandaki her telefon, hepsinin fiyatının aynı olduğu varsayıldığında 430 TL’ye denk geliyor. Yani fiyatlar biraz tuzlu. Ancak hepsinin koleksiyona uygun derecede temiz ve çeşit bakımından zengin olduğu hesaba katıldığında meraklısı için hazine değerinde de olabilir. İlana göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.