Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Kripto Fenomeni Coin Mühendisi, Dolandırıldığını Açıkladı

avatar

Aslı Yorulmaz

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Kripto para birimleri, son yıllarda tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de ciddi popülarite kazanmıştı. Durum böyle olunca sosyal medya platformlarında kripto para fenomenleri de ortaya çıkmıştı. Bu fenomenler, kripto hakkında bilgileri ve görüşlerini takipçileriyle paylaşıyordu.

Bunlardan biri de Coin Mühendisi’ydi. X’ten YouTube’a kadar birçok farklı platformda yüz binlerce takipçiye sahip ünlü sosyal medya kişiliği, kripto para paylaşımları yapıyordu. Ancak bugün bir başka konuyla gündeme geldi.

Coin Mühendisi, SIM kartının ele geçirildiğini ve yatırımlarının çalındığını açıkladı

*Gönderiye ulaşamıyorsanız buradaki bağlantıya tıklayın.

Coin Mühendisi, akşam saatlerinde X hesabından bir paylaşım yaptı. Sosyal medya fenomeni, paylaşımında Türk Telekom SIM kartının çalındığını ifade etti. Tüm e-postalarının da ele geçirildiğini ve şifrelerinin değiştirildiğini söylerken kripto borsalardan paralarının da çalındığını açıkladı. Konuya ilişkin ekran görüntülerini de takipçileriyle paylaştı.

Coin Mühendisi, yaptığı açıklamada “Hayattaki tüm paramı kaybettim, lütfen yardım edin. Yetkili kimse hattımı değiştirdiler her şeyim gitti.” İfadelerini kullandı.

Paylaşımların ardından bazı borsalar da gönderinin altından yanıt vererek sosyal medya fenomenine destek verdi. OKX ve Bitci gibi borsaların yetkilileri, hesapları güvenli bir şekilde kilitlediklerini ifade etti.

1 milyon dolar dolandırıldığı iddia ediliyor

Coin Mühendisi, bu paylaşımların ardından henüz başka bir açıklama yapmadı. Ne kadar değerinde yatırımının çalındığı konusunda bir bilgi yok. Ancak fenomenin 1 milyon dolar dolandırıldığı iddiaları sosyal medyada dolaşıyor. Bu miktarın doğru olup olmadığı konusunda kesin bir bilgi yok.

İLGİLİ HABER

Çok Sayıda Kişiyi Zengin Etmesi Beklenen “Kripto Para Boğa Sezonu” Nedir, Ne Zaman Gelebilir?

Webtekno’yu Threads’de takip et, haberleri kaçırmaHepsiburada Efsane Kasım’da senin için seçtiğimiz kaçırılmayacak indirimler burada!

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.