Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Loki’nin Biseksüel Bir Karakter Olduğu Dizinin Son Bölümünde Doğrulandı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Loki'nin Biseksüel Bir Karakter Olduğu Dizinin Son Bölümünde Doğrulandı

Loki'nin Biseksüel Bir Karakter Olduğu Dizinin Son Bölümünde Doğrulandı

Bugün itibarıyla Marvel hayranları tarafından oldukça sevilen Loki dizisinin üçüncü bölümü yayınlanmış durumda. Hayranların geri dönüşlerine baktığımızda, eleştirmenlerin paylaştığı yorumların isabetli olduğunu görebiliyoruz. Loki’yi canlandıran Tom Hiddleston ile de bağ kurmuş olan bu hayran kitlesinin, dünyanın farklı yerlerinde gece geç saatlere kadar beklediğini veya sabah erken saatlerde bu dizi için uyandığını söylesek yalan söylemiş olmayız.

Önümüzde duran diziyi bu denli seven hayranlar, önlerine sunulanlarla yetinmeyip gösterilenin ötesine geçmeye çalışıyor. Bu bağlamda önlerine çıkan ilk şeyin dizinin ana karakteri Loki olduğu görülüyor. Çizgi romanlar vasıtasıyla Marvel evrenine hâkim olan kitleyi şaşırtmayacak olan fakat sadece bu diziyle Loki’yi tanıyanlar için karakteri tamamlayacak türden bir bilgi ortaya çıkmış durumda. Dizide yer alan zekice yerleştirilmiş ipuçları, Loki’nin biseksüel olduğuna işaret ediyor. 

İlk bölümdeki kağıtlarda Loki’nin ‘genderfluid’ olduğu görülebiliyor

Loki

Loki’nin ilk bölümünde bulunan ve bilgilerini içeren kağıtlarda kendisinin genderfluid olduğunu görebiliyoruz. Bu da aynı zamanda ‘non-binary’ olarak bilinirken ikili cinsiyet sınıflandırmasının dışında bir cinsel kimliğe sahip olan bireyleri kapsıyor.

Loki

Daha sonra ise dizinin 3. bölümüne geçiyoruz. Burada Sylvie ve Loki arasındaki konuşma bizlere bu konu hakkında güçlü ipuçları sunuyor. Sylvie, Loki’ye bir prens olduğundan ve dolayısıyla prensesler veya belki bir prens ile olacak olan muhtemel ilişkisinden bahsettiğinde Loki, “İkisinden de biraz” şeklinde cevap veriyor ve Sylvie’nin de aynı durumda olmasından şüphe ediyor.

Yukarıda söylediğimiz gibi çizgi romanlar sayesinde Marvel evrenine hâkim olanlar bu duruma pek şaşırmayacaktır. Loki: Agent of Asgard’ın yazarı Al Ewing, Loki’nin biseksüel olduğunu doğrulamış, üstüne zaman zaman cinsiyet değiştirebileceğini de eklemişti.

Kulağa o kadar da önemli bir bilgi gibi gelmemiş olabilir fakat burada vurgulanması gereken asıl nokta, Marvel evreninde halihazırda biseksüel olduğu bilinen Loki’nin kimliğinin ekranlarda tamamen yansıtılıyor olması. Dizi hakkındaki fikirlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.