Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Rockstar, GTA V’in Müziklerini Yapan Sanatçılarla Kendi Müzik Stüdyosunu Kurdu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Rockstar, GTA V'in Müziklerini Yapan Sanatçılarla Kendi Müzik Stüdyosunu Kurdu

Rockstar, GTA V'in Müziklerini Yapan Sanatçılarla Kendi Müzik Stüdyosunu Kurdu

Ortaya çıkışının üzerinden 8 yıl geçmiş olmasına rağmen GTA 5, listelerde üst sıralarda kalmakta zorlanmıyor. Grafikleri, oynanışı, haritası ve karakterleriyle uzun saatler geçirdiğimiz oyunun yeni nesilde de bizlerle olacağı tarih geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. GTA 5, başarısının büyük bir kısmını sürekli güncelleme alan ve devasa bir kitleye sahip GTA Online’a borçlu desek haksız sayılmayız.

Oyunun kendi müzik listesi bile ortalamanın fazlasıyla üstündeyken bir de 2018 yılında gelen After Hours güncellemesi, bizleri gece kulüpleriyle buluşturmuştu. Bu gece kulüplerinden sağladığımız yasal olan gelirimizi artırmanın bir yolu da daha üst düzey DJ’leri işe almaktı. Bu şekilde gece kulübümüz bir yandan bize gelir sağlarken öte yandan da farklı müzikler dinlememize imkân tanımıştı.

Rockstar ve CircoLoco ortaklığı

Rockstar ve CircoLoco Ortaklığı

GTA 5’in yapımcısı Rockstar, dünya genelinde, düzenlediği partilerle tanınan CircoLoco ile ortak olarak kendi müzik stüdyosunu kurdu. Monday Dreamin’ Blue adlı EP’lerini (bir parçadan fazla fakat bir albümden az sayıda şarkı bulunduran kayıtlar) 4 Haziran tarihinde yayınlayacak olan iki şirket, kalan parçaları haftalara yine EP şeklinde dağıtarak 9 Temmuz tarihinde tamamlanmış bir albüm olarak yayınlayacak. Albümde, GTA Online sayesinde tanıdığımız Dixon gibi DJ’lerin yanında Carl Craig, Luciano gibi ünlü DJ’ler de bulunacak.

Dünya genelinde sinema ve tiyatronun yanında gece kulüpleri de pandemi sebebiyle kapanmak zorunda kaldı. Bu ortaklıkla video oyunu müziklerini dans kültürüyle birleştiren iki şirket, dans müziğinin, gece kulüplerinin dışında da varlığını sürdürmesini amaçlıyor. Bu sayede Rockstar, çıkaracağı yeni oyunlarda bu ortaklığın faydasını görebilir ve üçüncü parti şirketlerle görüşmek zorunda kalmayabilir

Monday Dreamin’ adlı albümde yayınlanacak olan parçalar şu şekilde:

Lost Souls of Saturn – Revision Of The Past Rampa – The Church Moodymann – Keep On Coming feat. CD Butch – Raindrops feat. Kemelion Margaret Dygas – Wishing Well Carl Craig – Forever Free Dixon – Deichkind – Autonom (Dixon Edit) Adam Beyer – Break It Up tINI – What If, Then What? feat. Amiture Jamie Jones – Laser Lass Seth Troxler – Lumartes (Extended) Tale of Us – Nova Two Sama’ Abdulhadi – Reverie Luciano – Mantra For Lizzie DJ Tennis – Atlanta Mano Le Tough – As If To Say Kerri Chandler – You Damian Lazarus – The Future feat. Robert Owens Bedouin – Up In Flames Red Axes – Calib sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.