Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

TikTok Fenomeninin Çorabından Kan Emici Sülük Çıkardığı Viral Video

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

TikTok Fenomeninin Çorabından Kan Emici Sülük Çıkardığı Viral Video

TikTok Fenomeninin Çorabından Kan Emici Sülük Çıkardığı Viral Video

Sık sık böcek ve örümcek fobisi olanları rahatsız edecek türden videolar paylaşan ve TikTok’ta 45 bin takipçisi bulunan Zoenesquik isimli hesabın paylaştığı bir video, kısa sürede viral oldu. Milyonlarca kez izlenen videoda Zoe, bacağına yapışan bir kan emici sülüğü fark ediyor ve bu anları kaydetmeyi de ihmal etmiyor.

Bacağında hissettiği acı sonrası çorabının altına bakan ve bir kanama olduğunu fark eden Zoe, neyle karşılaşacağını bilmeden biraz daha dikkatli bakınca hiç kimsenin görmek istemeyeceği türden bir manzara ile karşılaşıyor. Zoe’nin bacağına bir kan emici sülük yapışmış ve sülüğün boyutuna bakılacak olursa bu nadide canlı bir süredir orada.

TikTok profili her türden böcek ile dolu:

TikTok Zoenesquik sülük videosu

Avustralya’da yaşayan ve paylaştığı videolar ile türlü zehirli böcekleri ve tuhaf canlılarıyla ünlü kara parçasının bu yönünü sık sık yansıtan Zoe, sülüğü bacağında görünce haliyle epey korkuyor ve panikliyor. Ancak her şeye rağmen profilinde bol bol böcek paylaşmaya devam eden Zoe’nin TikTok’unu eğer böcek ya da örümcek fobiniz varsa ziyaret etmemenizi öneririz.

Zoe’nin sülükle karşılaştığı çığlık ve panik dolu videosu TikTok’ta bir günde 16 milyondan fazla izlenmiş durumda. Kısa sürede viral olan bu videonun paylaşıldığı hesabın beğeni sayısı ise 4 milyondan fazla. Bu rahatsız edici videoyu dilerseniz buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.