Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Tosuncuk, Uruguay’daki Ferrari’sine El Konulduğunu Söyledi

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Tosuncuk, Uruguay’daki Ferrari’sine El Konulduğunu Söyledi

Tosuncuk, Uruguay’daki Ferrari’sine El Konulduğunu Söyledi

Çiftlik Bank‘ın kurucusu Mehmet Aydın, ifadesinde Uruguay‘da görüntülendiği Ferrari’si hakkında da konuştu. Tosuncuk lakaplı Aydın, “Uruguay’da Ferrari marka lüks aracıma ve eşime ait araca el konuldu.” dedi.

Çiftlik Bank vurgunu ile gündeme gelen ve geçtiğimiz günlerde teslim olan Mehmet Aydın, 7 Temmuz’da (dün) tutuklanarak cezaevine konuldu. Aydın, Uruguay’da lüks araçla drift yaparken çekilen görüntüsü üzerine Türkiye’de çok konuşulmuştu.

Araçların Yanı Sıra Birçok Mal Varlığına El Konulmuş

tosuncuk

DHA’nın haberine göre, fiyatının 640 bin dolar olduğu ifade edilen lüks araçla ilgili soruları yanıtlayan Aydın, ifadesinde ilgi çeken bilgiler verdi. Uruguay yönetiminin şahsının mal varlığına el koyduğunu ifade eden Mehmet Aydın, “Uruguay’da Ferrari marka lüks aracıma eşime ait araca el konuldu. Yaklaşık 600-700 bin dolar değerinde şahsıma ait yatıma ve şirkete ait 7 villa arsasına, şirkete at inşaat malzemelerine, yine şirkete ait araçlara el konuldu.” dedi.

Aydın, dün akşam saatlerinde önce Maltepe Açık Ceza İnfaz Kurumu‘na götürüldü. Burada kısa süre bekletilen Aydın’ın daha sonra jandarma ekipleriyle birlikte yüksek güvenlikli Edirne F Tipi Cezaevi‘ne nakledildiği bilgisine ulaşıldı.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.