Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Türkiye’nin En Büyük Makine Mühendisliği Öğrenci Zirvesi Makinistanbul, 23 Mart’ta Başlıyor

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Türkiye'nin En Büyük Makine Mühendisliği Öğrenci Zirvesi Makinistanbul, 23 Mart'ta Başlıyor

Türkiye'nin En Büyük Makine Mühendisliği Öğrenci Zirvesi Makinistanbul, 23 Mart'ta Başlıyor

İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstriyel Proje Geliştirme ve İşbirliği Kulübü (EPGİK) tarafından 2005 yılından bu yana düzenlenen Makinistanbul etkinliğini bu yılki ayağı 23 Mart Salı günü başlıyor. Bu yıl 16.’sı düzenlenecek etkinlik kapsamında birçok büyük şirketten önemli isimler katılımcılarla deneyimlerini paylaşacak.

Bu yıl çevrimiçi düzenlenecek etkinlikte sektörün trend konularının konuşulacağı paneller, stajlarla ilgili en doğru bilgileri alabileceğiniz insan kaynakları oturumları, kendinizi deneme ve ufkunuzu açma şansı bulacağınız case study’ler, samimi ve son derece interaktif Tea&Talk’lar ve iş hayatına atılmadan önce mülakat deneyimi yaşamanıza imkân verecek mülakat simülasyonları yer alacak.

Üç gün sürecek dolu etkinlik:

makinistanbul

Makinistanbul etkinliği, tüm bunların yanı sıra birbirinden güzel çekilişlerle de katılımcılarını mutlu edecek. 23 Mart’ta başlayacak etkinlik, 25 Mart’ta sona erecek. Etkinlikteki yerinizi almak için bu bağlantıya tıklayarak genel kayıt formunu doldurmanız gerekiyor. Bu yıl etkinlikte yer alacak şirketlerden bazıları şu şekilde:

Anadolu Isuzu Oyak Renault Turkish Technic TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş. VESTEL Doğuş Otomotiv FNSS NLSS Mühendislik Şişecam KORDSA

Etkinlikteki Tea&Talk, mülakat simülasyonları ve case study etkinliklerine katılabilmek için genel kayıt formunun yanı sıra özel formları doldurmanız gerekiyor. Etkinliklerin listesi ve bu etkinliklerde yer alacak şirketlere göz atmak için bu bağlantıya tıklayarak kayıt sayfasına ulaşabilirsiniz. Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak için de bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.