Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Vestel, Güney Koreli Daewoo Şirketi ile Lisans Anlaşması İmzaladı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Vestel, Güney Koreli Daewoo Şirketi ile Lisans Anlaşması İmzaladı

Vestel, Güney Koreli Daewoo Şirketi ile Lisans Anlaşması İmzaladı

Yerli malı ürünler ülkemizde halihazırda bulunan yabancı ürünlerin yerini henüz alamamış olsa da bu alanda birçok firmanın çalışmalar gerçekleştirdiğini görüyoruz. Vestel de bu konuda şüphesiz adı geçebilecek firmalardan. Türkiye’nin en büyük teknoloji markalarından olan Vestel, globalde bulunduğu konumu daha da yukarılara taşımak ve ülkemize yapmış olduğu katkıların kapsamını genişletmek adına bir hamlede bulundu.

Ülkemizde daha çok yerli malı üretim alanındaki çalışmalarıyla tanıdığımız ve beyaz eşya, televizyon, akıllı telefon gibi sektörlerde de yer alan Vestel, Posco International Corporation’ın Daewoo markasıyla beyaz eşya ve televizyon üretimi/satışı üzerine 10 yıl geçerliliği olan bir marka lisans anlaşması imzaladı.

Bu anlaşma ne anlama geliyor?

Vestel Daewo ile Anlaşma İmzaladı

Vestel, halihazırda dünyanın 157 ülkesine ürünlerini ulaştırıyor. Gerçekleştirilen bu anlaşmayla birlikte ise şirket, anlaşma kapsamında üretilen bu ürünleri Avrupa ülkeleri başta olmak üzere Rusya ve Türki Cumhuriyetler’i de kapsayan 50 ülkeye ulaştıracak. Bu sayede globaldeki konumunu daha da yukarı taşımayı amaçlayan firmanın CEO’su Turan Erdoğan, Vestel olarak gerçekleştirdikleri atılımlar ve istikrarlı bir şekilde yükselttikleri başarı çıtası sayesinde Türkiye’nin adını büyük dünya pazarlarında duyurduklarını da söyledi.

Turan Erdoğan, bu ve benzer adımlarla pazar alanındaki paylarını artırıp rakip büyük firmalara daha da yaklaşıldığını ve bu sayede de ülke ekonomisine sundukları katkının kapsamını da genişlettiklerini ekledi.

Ülkemizdeki firmaların bu şekilde dünya pazarlarının seviyelerine ulaşmak için gerçekleştirdikleri atılımları görmek gerçekten de umut verici. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? 

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.