Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Visa, “Hangi Ülkenin Bayrağı Bu?” Dedirten Yeni Logosunu Duyurdu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Visa, "Hangi Ülkenin Bayrağı Bu?" Dedirten Yeni Logosunu Duyurdu

Visa,

Dünyanın en büyük finansal hizmetler şirketlerinden bir tanesi olan Visa, yeniden markalaşma yoluna gittiğini ve bu noktada da logosunu değiştirdiğini açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamalarda, kredi kartı kullanan pek çok kişinin Visa’yı bildiği ancak kimsenin Visa’yı tam olarak tanımadığı için böyle bir yol izlendiği ifade edildi. 

Visa Genel Müdür Yardımcısı Lynne Biggar, bir tüketicinin bir alışveriş yaparken sıklıkla kart kullandığını, bu kartın üzerinde ise çoğunlukla Visa yazdığını gördüğünü söylüyor. Tüketicinin şirketle ilgili tek bağının bu olduğunu anlatan Biggar, asıl bilinmeyenin ise ödemeler yapılırken arka planda nelerin yaşandığı olduğunu belirtiyor. Şirket, hazırladığı bir reklam filmi ve yenilediği logoları ile insanların ilgisini çekerek, daha iyi tanınacağına inanıyor.

Visa’nın yeni logosu bu şekilde:

Visa

Hatırlayanlarınız olacaktır; Visa’nın bugüne kadar kullandığı logolarda doğrudan “Visa” yazısı bulunuyordu. Ancak son logo, bu durumu kısmen de olsa ortadan kaldırıyor. Şirketin böyle bir karar almasının nedeni, hayatın giderek dijitalleşmesi. Yeni logolarıyla ilgili açıklamalarda bulunan şirket yetkilileri, Visa’nın daha önceki dönemlerde de kullandığı kullandığı renkleri daha parlak bir hale getirdiklerini ve bu sayede de tüketicisinin ilgisini çekeceklerini söylüyorlar.

Visa’nın yıllar içerisinde değişen logoları şöyleydi

Visa

Öte yandan; tüketiciler, “Visa” yazan harflerin bulunduğu logoyu da görmeye devam edecekler. Şirket bu noktada, 2014 yılından beri kullanılmakta olan mavi rengin tonunu değiştirdi. Bu logoyla ilgili de konuşan yetkililer, yeni renk tonunun daha göz alıcı olduğunu ifade ediyorlar. Visa tarafından yapılan açıklamalara göre yeni logolar, Tokyo Olimpiyatları’nda ilk kez gösterildikten sonra, 200’den fazla pazara ulaşacak.

Visa’nın tanıtım için oluşturduğu videoya baktığımızda, burada verilmek istenen mesajın çok net olduğunu görüyoruz. Öyle ki şirket, markalarının dünyanın dört bir yanında ve hemen her sektörde kendine yer bulduğunu anlatıyor. Dilerseniz artık sizleri, Visa’nın yeni tanıtım videosu ile yalnız bırakalım.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.