Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Yeni Zelanda’da Gençler, Ev Alabilmek İçin Tinder’da ‘Partner’ Arama Başladılar

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yeni Zelanda'da Gençler, Ev Alabilmek İçin Tinder'da 'Partner' Arama Başladılar

Yeni Zelanda'da Gençler, Ev Alabilmek İçin Tinder'da 'Partner' Arama Başladılar

COVID-19 pandemisine karşı verdiği başarılı mücadele ile bilinen Yeni Zelanda’da ortalama ev fiyatları, bir önceki yıla göre %22 artarak 906 bin 532 Yeni Zelanda doları oldu. Bu miktar, ülke genelindeki ortalama yıllık maaşın 3,2 katına denk geldiğinden dolayı insanlar için ev satın almak, giderek imkansızlaşıyor.

Ülkede yapılan anketlere göre gençler en çok barınma konusunda endişeli ve bu yüzden yeni çözüm yolları arıyor. Bankalar aracılığıyla iki veya daha fazla kişiyle daha rahat ev sahibi olunabileceğini öğrenen Yeni Zelanda vatandaşları, yaklaşık 1 yıldır çareyi çevrim içi flört uygulaması Tinder’da arıyor.

Ev sahipleri, ev fiyatının %20’sini depozito olarak istiyor

yeni zelanda ev

Tinder tarafından alınan verilere göre Haziran 2020 ve Haziran 2021 arasında Tinder’ı birlikte ev satın alabileceği birini bulmak için kullanan insanların sayısı 2,6 kat arttı. 

Bu haber hakkında konuşan bir Yeni Zelanda vatandaşı, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu; “Banka bana ev almak için partner bulmam gerektiğini söyledi. Açık bir şekilde biriyle ev almak çok daha kolay.”

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.