Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Yüzde 85 Engelli Olan İranlı Ressam Fatemeh Hammami’nin Ayaklarını Kullanarak Çizdiği Muhteşem Resimler

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yüzde 85 Engelli Olan İranlı Ressam Fatemeh Hammami'nin Ayaklarını Kullanarak Çizdiği Muhteşem Resimler

Yüzde 85 Engelli Olan İranlı Ressam Fatemeh Hammami'nin Ayaklarını Kullanarak Çizdiği Muhteşem Resimler

Zaman zaman sizlerle paylaştığımız içeriklerimize, ilginç hikayeleri olan insanların başarı öykülerini anlatıyoruz. Bu içeriğimizde de böyle bir kadının hayatından bahsedeceğiz. Bu seferki misafirimiz, İranlı bir ressam Fatemeh Hammami. Bu ressamı özel yapan şey, resim çizmek için ellerini değil ayaklarını kullanıyor oluşu.

Fatemeh Hammami, yüzde 85 oranında fiziksel engele sahip olan kendi halinde bir kişi. Onun sanat aşkıysa her şeyin çok daha üzerinde. Uzun zamandır hayvanları, doğayı ve insanları resmeden Hammami, yalnızca İran’da değil, pek çok ülkede hayranları olan bir ressam. 

Hammami, dünyaca ünlü isimlerin de resimlerini çiziyor

Fatemeh Hammami

İranlı kadın, gördüğü bir nesneyi ya da hayal ettiği bir şeyi ayaklarını kullanarak çiziyor. Hammami’nin 135 bin takipçili Instagram hesabına baktığımızda, Charlie Chaplin, Cristiano Ronaldo, Messi ve Selena Gomez gibi dünyaca ünlü isimlerin resimlerini çizdiğini görüyoruz. Pek çok kişinin ellerini kullanarak bile çizemeyeceği portreler, bu kadın için çocuk oyuncağı.

Hammami tarafından çizilen resimler yalnızca İran’da değil, dünyanın pek çok yerinde de büyük ilgi görüyor. Çeşitli etkinliklerde ve resim salonlarında çizdiği portrelere yer verilmesinden oldukça memnun olan kadın, icra ettiği sanat ile hayata tutunduğunu ifade ediyor. Eğer siz de Hammami’nin çizdiği resimlere göz atmak isterseniz, buradaki bağlantıyı kullanarak İranlı ressamın Instagram hesabına ulaşabilirsiniz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.