Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Apple, Yeni Tam Kablosuz Kulaklığı Beats Studio Buds’ın Türkiye Fiyatını Açıkladı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Apple, Yeni Tam Kablosuz Kulaklığı Beats Studio Buds'ın Türkiye Fiyatını Açıkladı

Apple, Yeni Tam Kablosuz Kulaklığı Beats Studio Buds'ın Türkiye Fiyatını Açıkladı

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Apple, ‘AirPods’ markası ile tam kablosuz kulaklık pazarını domine etmesi dışında, aynı zamanda da Dr. Dre tarafından kurulan kulaklık ve ses ekipmanları markası Beats‘in sahibi konumunda bulunuyor.

Kısa süre çevrimiçi mağazası Apple Store’u bir kez daha güncelleyen Apple, Beats’in en yeni tam kablosuz kulaklık modeli olan ‘Beats Studio Buds‘ın Türkiye fiyatını açıkladı. Aktif Gürültü Önleme, Bluetooth, Şeffaf Mod gibi özellikleriyle dikkat çeken Beats Studio Buds, Türkiye’de ne yazık ki herkesin kolaylıkla erişebileceği bir fiyata satılmayacak.

beats studio buds

Beats Studio Buds, Türkiye’de beyaz, siyah ve Beats kırmızısı renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Apple, yeni nesil tam kablosuz kulakiçi kulaklığının öne çıkan özelliklerini şu şekilde sıralıyor:

Güçlü ve dengeli ses sağlayan özel akustik platform Etkileyici bir dinleme deneyimi için dışarıdan gelen gürültüleri engelleyen Aktif Gürültü Önleme (ANC) teknolojisi Etrafınızda olup bitenlere kulak verebilmeniz için Şeffaf Moda kolay geçiş Apple ve Android aygıtlar için kolay tek dokunuşla eşleştirme Hüzmeleme özelliğine sahip çift mikrofonla yüksek kaliteli arama performansı ve sesli asistanlarla etkileşim IPX4 derecesine sahip suya ve tere dayanıklı kablosuz kulaklık uçları Stabil ve konforlu bir uyumla birlikte optimum akustik yalıtım sağlayan, üç farklı boyda yumuşak kulaklık ucu 8 saate kadar dinleme süresi (cebinize sığacak kadar küçük şarj kutusuyla 24 saate kadar) Ellerinizi kullanmadan sadece “Hey Siri” diyerek Siri’yi etkinleştirme özelliği Daha geniş erişim mesafesi ve daha az kesinti için sektör lideri Class 1 Bluetooth teknolojisi USB-C evrensel şarj

beats studio buds renkler

Apple tarafından yayınlanan ürün sayfasına göre Beats Studio Buds’ın Türkiye fiyatı 1.499 TL olacak. Ayrıca tüketiciler, -en azından Apple Store’da- vade farksız yalnızca 3 taksit imkanına sahip olacaklar. Apple, Beats Studio Buds’ın yaz aylarında Türkiye’de satışa sunulacağını ifade ediyor.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.