Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Bilim Kurgu Efsanesi Foundation Dizi Oluyor: Yayın Tarihi Açıklandı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bilim Kurgu Efsanesi Foundation Dizi Oluyor: Yayın Tarihi Açıklandı

Bilim Kurgu Efsanesi Foundation Dizi Oluyor: Yayın Tarihi Açıklandı

Bilim kurgu edebiyatı denildiği zaman akla gelen isimlerden biri tartışmasız Isaac Asimov. Ünlü yazarın ödüllü başyapıtı the Foundation, sürgündeki bir grup insanın insanlığı kurtarmak ve medeniyeti yeniden kurmak için atıldığı maceraları anlatır.

Serinin Apple TV+ için hazırlanan dizisinden yeni bir fragman gelirken, bu fragmanda hem karakterlerimizi görüyor hem de dizinin yayın tarihini öğreniyoruz.

Apple, Foundation için kesenin ağzını açtı:

foundation

Uzun yıllardır Yüzüklerin Efendisi tarzında bir seri haline getirilmesi beklenen Foundation, Apple TV Plus ekranlarında dizi olarak karşımıza çıkacak . Diziden yeni bir fragman paylaşıldı.  2 dakikalık bu fragmanda dizinin yayın tarihi de açıklandı.

Foundation dizisinin yazarları arasında Josh Friedman ve  David Goyer  yer alıyor. Bu ikili aynı zamanda dizinin yapımcılığını da üstleniyor. Serinin başrollerinde ise yakın zamanda Chernobyl dizisinde gördüğümüz Jared Harris ve Halt and Catch Fire’dan tanıdığımız Lee Pace yer alıyor. 

Ocak 2020’de Foundation, İrlanda tarihinin gelmiş geçmiş en büyük prodüksiyonu olarak gündem olmuştu. Dizinin ekibinde 500’ün üzerinde kişi çalışıyor. Çekimler de İrlanda’nın güneyinde yapılıyor. Dizi çekimleri aslında daha erken tamamlanacak olmasına rağmen Mart 2020’de pandemi nedeniyle durdurulmuş ve daha sonra yeniden başlatılmıştı. 

Diziye güven tam:

foundation

Önce Yüzüklerin Efendisi serisinin sinemadaki başarısı, sonrasında da Game of Thrones gibi eserlerin dizi olarak yakaladığı popülerlik, yapımcıların fantastik evrenlere ve bilim kurgu serilerine olan ilgisinin artmasını sağlamıştı. Apple da kendi amiral gemisi dizisi olarak Foundation’ı görüyor.

Dizinin yeni uzun fragmanını aşağıda yer alan bağlantıdan izleyebilirsiniz. Foundation serisinin dilimize de Vakıf ismiyle çevrildiğini hatırlatalım.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.